Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
8,3
Valoració basada en 1 usuari
Navegar

AquaBrava

Tipus: Parcs aquàtics
Adreça: Ctra. Roses a Cadaqués, km1,
Població: Roses
Comarca: Alt Empordà
Transport públic:
Descripció:

Reserves de grups: Imprecindible reserva previa.

Tels 902 196 240 ó 679 449 753

A Roses, una de les poblacions turístiques més importants de la Costa Brava, trobareu el parc aquàtic AQUA BRAVA, per a gaudir en família o amb amics, del dia més sensacional i refrescant de l'estiu.

19 sorprenents atraccions us hi esperen! Recargolats tobogans, inacabables baixades, piscines relaxants i rius cabalosos.

Per al més petit de la casa, tenim dues àrees infantils Tropic Island i Kid's Lagoon, amb mini tobogans, jets d'aigua i moltes altres coses per a disfrutar del millor bany.

NOVA ATRACCIÓ: COBRA, una atrevida atracció per tallar la respiració! Assegut en un flotador acompanyat de vàries persones, lliscareu fins caure al buit en un "half-pipe" enorme.. Una sensació al·lucinant, que no et deixarà indiferent!

Trobareu també tot tipus de serveis: aparcament gratuït, grans extensions de gespa i vegetació (demani el fulletó Botànic!), bars, restaurants self-service, hamburgueseria-pizzeria, oficina d'informació turística i una botiga on trobareu souvenirs del parc, cremes solars, tovalloles, banyadors...

Activitats d'un dia
Aqua Brava
Nivells: - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
8,3
Instal·lació

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta instal·lació.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -