Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
8,3
Valoració basada en 1 usuari
Navegar

AquaBrava

Tipus: Parcs aquàtics
Adreça: Ctra. Roses a Cadaqués, km1,
Població: Roses
Comarca: Alt Empordà
Transport públic:
Descripció:

Reserves de grups: Imprecindible reserva previa.

Tels 902 196 240 ó 679 449 753

A Roses, una de les poblacions turístiques més importants de la Costa Brava, trobareu el parc aquàtic AQUA BRAVA, per a gaudir en família o amb amics, del dia més sensacional i refrescant de l'estiu.

19 sorprenents atraccions us hi esperen! Recargolats tobogans, inacabables baixades, piscines relaxants i rius cabalosos.

Per al més petit de la casa, tenim dues àrees infantils Tropic Island i Kid's Lagoon, amb mini tobogans, jets d'aigua i moltes altres coses per a disfrutar del millor bany.

NOVA ATRACCIÓ: COBRA, una atrevida atracció per tallar la respiració! Assegut en un flotador acompanyat de vàries persones, lliscareu fins caure al buit en un "half-pipe" enorme.. Una sensació al·lucinant, que no et deixarà indiferent!

Trobareu també tot tipus de serveis: aparcament gratuït, grans extensions de gespa i vegetació (demani el fulletó Botànic!), bars, restaurants self-service, hamburgueseria-pizzeria, oficina d'informació turística i una botiga on trobareu souvenirs del parc, cremes solars, tovalloles, banyadors...

Activitats d'un dia
Aqua Brava
Nivells: - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
8,3
Instal·lació

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta instal·lació.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -