Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
9,8
Valoració basada en 1 usuari
Navegar

Aquopolis

Tipus: Parcs aquàtics
Adreça: Passeig Pau Casals, 65, 41481
Població: Vila-seca (La Pineda)
Comarca: Tarragonès
Transport públic:
Descripció:

El delfinari de Aquópolis, Costa Daurada, ofereix un programa educatiu que combina aprenentatge i exhibició de mamífers marins per als grups escolars. El programa de l'excursió comença amb una breu explicació sobre dues de les més entranyables i intel·ligents espècies marines que reuneix el parc, dofins i lleons marins. A continuació els nois poden gaudir d'una exhibició de sincronització i acrobàcies i finalitzem el programa amb xerrades educatives adaptades a cada un dels cicles formatius i impartides pel nostre equip de biòlegs. Per completar la jornada, es fa lliurament de material de suport per al professor i didàctic per als alumnes.

Una de les millors experiències escolars per als alumnes són, sens dubte, les excursions que es fan amb els companys de classe, ajudant així als estudiants a sociabilitzar en un entorn diferent a l'escola mentre passen una jornada divertida i relaxada ..

Els grups també disposaran de les instal·lacions per gaudir de l'esmorzar i els àpats i del parc aquàtic.

DELFINARI

Interaccions

Descobreix les interaccions que pots fer al Delfinari de Costa Daurada i coneix de prop els dofins i lleons marins amb les nostres xerrades educatives.

Exhibicions

Descobreix l'espectacular Delfinari de Aquopolis Costa Daurada, única instal·lació d'aquest tipus en tota la costa Daurada. No deixis d'assistir a l'exhibició on, a més de passar una estona entretinguda, aprendràs més sobre aquests meravellosos i simpàtics animals marins i la importància de tenir cura del medi ambient per ajudar-los.

Dofins i lleons maríns

Vine a conèixer els nostres dofins pertanyents a l'espècie Dofí Mular o Nas de Botella: Brisa, Betty, Maria, Naia, Arion i Aiko; i els nostres Lleons Marins de la Patagònia: Maca, Gala, Lluna, Afro i Tau (nascut a Aquopolis "Costa Daurada").

La reserva de la visita es concretarà amb antelació.

RESERVES 977 666 433

Activitats d'un dia
Aquopolis - Espectacle de dofins
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,8
Instal·lació

Comentaris dels usuaris
27/05/2016
MARIONA

Fantàstic espectacle de dofins. Una experiència enriquidora pel nens.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -