Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Blog

OFERTA PONT DE LA PURÍSSIMA!!

Aprofiteu aquest Pont de la Puríssima per allotjar-vos a l'alberg El Mirador, amb tarifes de temporada baixa!!!

També aprofiteu i gaudiu dels preus especials per a la temporada de neu 2012-2013, en forfait i lloguer de material, allojant-vos a l'alberg de Port del Comte.

Més informació de l'alberg www.anemdecolonies.com/El-Mirador.html

promociópurissima2012-MIP

Celebra el Cap d'any a una casa de colònies


Pels que aquest any volgueu celebrar un Cap d'Any una mica diferent i sortir de les grans ciutats, us proposem passar el Cap d'Any a una casa de colònies o alberg.

Només fa falta que sigueu un grupet i que tingueu moltes ganes de pasar-ho bé. La casa us prepararà la festa i deprès teniu l'avantatge que no haureu de conduir, us podeu quedar a dormir a la mateixa casa.

Us animeu!!! Queden ja poques places!!

Reserves de grups 902 196 240


CAP-ANY2012


 

Para los que este año queráis celebrar un Año algo diferente y salir de las grandes ciudades, os proponemos pasar el Fin de Año en una casa de colonias o albergue.

 

Sólo hace falta que seais un grupo y tengáis muchas ganas de pasarlo bien. La casa os preparará la fiesta y después teneis la ventaja de no conducir, os podeis quedar a dormir en la misma casa.

 

Os animais! Quedan ya pocas plazas!

 

Reservas de grupos 902 196 240


A PortAventura mantenim preus, no repercutim l'IVA!!!

Aprofiteu a visitar PortAventura per Halloween i per Nadal!!!

Us adjuntem les tarifes de grup, que són bastant més econòmiques que les tarifes individual. Es considera grup a partir de 20 persones de pagament. Cada 20 persones s'obsequia amb una entrada gratuita per els grups mixtes i amb 2 entrades gratuites per els grups escolars

Tarifes de grup vigents (temporada 2012 - vàlides fins el 6 de gener del 2013):
Junior / primària (de 4 a 11 anys) = 18 €
Joves /secundària (de 12 a 17 anys) = 28 €
Adults (de 18 a 54 anys) = 36 €
Senior (més de 55 anys) = 28 €
Discapacitats = 18 €
Els nens de 0 a 3 anys ténen entrada gratuita.

* Tots els preus inclouen l'IVA.
Cal fer reserva prèvia al telèfon: 902 196 240

halloween-baja

Educación

Hoy se celebra el día mundial del docente

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -