Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Blog

SORTEIG D'UN CAP DE SETMANA A LA CERDANYA

Estada d'una nit, en regim de mitja pensió, per a 2 persones

Per poder participar en el sorteig , només heu de donar a M'AGRADA a la nostra pàgina de Facebook de Anemdecolonies i apuntar mitjançant la icona de la promoció. En el cas que ja sigueu fans de la pàgina , n'hi haurà prou amb que poseu un comentari en la mateixa i us inscriviu per mitjà de la icona de promocions .
El sorteig es durà a terme el dia 27 febrer 2014 entre tots els seguidors de a Facebook de Anemdecolonies que es troben apuntat mitjançant la icona de promoció.

Heu de cliclar aquest enllaç: https://basicfront.easypromosapp.com/p/128211

 

 sorteig-gran

Des Anemdecolonies volem agrair a tots els fans que ens segueixen a Facebook i d'altra banda volem comptar amb més fans per fer més gran la família de Anemdecolonies.
Per aquest motiu us convidem a participar en el sorteig de l'estada de 1 nit en règim de mitja pensió per a 2 persones a l'alberg La Bruna de Bellver de Cerdanya.

L'estada inclou :
· Una nit per a 2 persones en règim de mitja pensió
· Podreu escollir el dia que vulgueu del mes d'abril de 2014 ( subjecte a disponibilitat de l' alberg )
· Habitació doble amb bany .
· Totes les habitacions estan equipades amb lliteres i disposen de bany.
· Web del lloc: http://anemdecolonies.com/La-Bruna.html

 

BONES FESTES!

nadal-2014

Tot l´equip de Gabinet MIP

us desitja unes BONES FESTES

i un FELIÇ ANY 2014!

OFERTA SETMANA BLANCA 2014

banner-dret-neu-1-fc

OFERTA ESQUIADA A PORT DEL COMTE AMB ALLOTJAMENT

Especial per a grups escolars


PREUS ESPECIALS A TEMPORADA ALTA !!!
* 3 DIES D’ESQUI AMB 3 HORES DE CLASSE: 172,95 €
* 3 DIES D’EQUI AMB 5 HORES DE CLASSE: 189,00 €


TEMPORADA BAIXA:
* 3 DIES D’ESQUI AMB 3 HORES DE CLASSE: 167,95 €
* 3 DIES D’EQUI AMB 5 HORES DE CLASSE: 183,50 €


SERVEIS QUE INCLOU:
* ENTRADA A DINAR DEL PRIMER DIA FINS DINAR DE L’ÚLTIM DIA
* 3 DIES DE FORFAIT I ASSEGURANÇA
* HORES DE CLASSE ESCOLLIDES (MONITORS TITULATS ESCOLA ESQUI)ELS 3 DIES
* UTILITZACIO SALES D’ESBARJO I PISCINA CLIMATITZADA/ 1 GRAT.CADA 20 ALUMNES


ACTIVITATS POST ESQUIADA:
(TUBBIS I TRINEUS INCLOSOS)
DE 17:30 A 19:30 I DE 21:30 A 23:00 : 10,90 €
(IVA INCLOS EN TOTES LES TARIFES)

Celebracions creatives

“Can Julià t’ofereix la possibilitat de gaudir de la teva celebració d’una manera activa, creativa i singular”

Et proposem que tanquis els ulls i, com un infant que escolta un conte, et deixis emportar  per la màgia dels petits detalls de la Masia de Can Julià.

I, sense por a convertir-te en un conta-contes ens vagis descrivint com veus la teva celebració especial. Perquè, en aquest espai d’arcs de pedra, oliveres i naturalesa, tot és possible.

Can Julià aposta per l’expressió de l’art en totes les seves formes, el respecte i l’amor per la natura, l’harmonia del moviment i, sobre tot, la creativitat… Per aquest motiu, Can Julià ofereix un gran ventall d’activitats on podràs gaudir d’una manera singular el dia de la teva celebració.

Adés, en aquest conte de fantasia hauràs d’afegir l’encant de les diferents estances de la masia, la bellesa i naturalitat de l’entorn i l’exquisida combinació de la cuina vegetariana i mediterrània. Creu-nos, desitjaràs que aquest conte no arribi al vet aquí un gos.

Activitats artístiques, musicals, naturals, teatre, poesia… 


banner-boda

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -