Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Blog

OFERTA ESPECIAL PER AMPES - CAPS DE SETMANA!!!

Casa de colònies Mas Pagès - Sant Esteve de Guialbes

Estades de 2 dies/1 nit a la casa de colònies Mas Pagès (Pla de l'estany)

Preu: 51 €

El preu inclou : 1Pensió completa + 1 Dinar del primer dia + Activitats amb monitors 24 hores!


MAS-PAGES-OFERTA

PROPOSTES DE CAP DE SETMANA A L'ALBERG EL MIRADOR

  • Entrada a sopar del dissabte i sortida del dinar del diumenge ( 1 pensió completa)
  • Monitoratge el dissabte per la tarda o diumenge pel mati. Podeu fer una excursió per el bosc i zona de la casa (Al Mirador podeu arribar a una zona on es divisa tota la comarca del Berguedà)
  • Dintre de les activitats inclou el circuit d’aventura o tubbis  (a escollir) a partir de 9 anys.

Preu per adult:  36,50 €   Preu per a nen:   28,00 €


mirador-tubies-1415

PortAventura estrenarà al mes de maig el tobogan d'aigua més alt d'Europa

PortAventura estrenarà al mes de maig el tobogan d'aigua més alt d'Europa

PortAventura ha confirmat per a aquesta temporada un dels seus projectes més esperats: la renovació completa i ampliació del Costa Caribe Aquatic Park, el segon parc del resort i adjacent al parc temàtic PortAventura.

El projecte del Costa Caribe Aquatic Park consta d’una ampliació de 14.000 m2 de noves instal·lacions, aconseguint d’aquesta manera els 50.000 m2 de superfície total del parc. L’ampliació tindrà un pressupost de 10 milions d’euros i obrirà les seves portes al maig. Aquest projecte s’emmarca en el pla d’inversió de 75 milions d’euros aprovat per Investindustrial al novembre de 2012 i que té com a objectiu l’expansió i adaptació del resort per a un públic cada vegada més internacional.

Entre les noves atraccions del parc aquàtic destacarà molt especialment el tobogan de caiguda lliure més alt d’Europa que suposarà un autèntic repte pels més aventurers amb els seus 31 metres d’altura, la qual cosa equival a un edifici de 12 pisos, un pendent vertiginós de 55º i una velocitat de descens de 6 metres per segon.

Al costat del tobogan més alt se situarà un segon tobogan de 19,64 metres del tipus multi bump, és a dir, amb un recorregut de 100 metres ondulant i dos ràpids canvis de rasant. Una altra secció del parc es dedicarà a un tobogan de sis carrils sobre una sort de catifa-trineu i un recorregut ple de canvis de rasant i divertits salts d’aigua.

Dues noves piscines

A més, es construiran dues noves piscines separades entre elles per cascades d’aigua. Una serà de poca profunditat, entre 30 i 50cm, destinada als més petits  amb espais de joc i un gran vaixell pirata amb els personatges de Barrio Sésamo. La segona piscina tindrà caràcter tropical i està ideada per que els adults puguin nedar i descansar als llits d’aigua que s’hi instalaran.

images-1

Aquest dimarts s'estrenarà l'òpera "El americano perfecto" que retrata la vida de Walt Disney

 

  • Es durà a terme al Teatre Real de Madrid.
  • Està inspirada en el llibre del mateix nom de l'escriptor Peter Stephan Jungk.

 

A dos dies de l'estrena mundial de l'òpera "L'americà perfecte" sobre Walt Disney, el nord-americà Philip Glass creu que ha fet "un bon retrat" sobre el pare de Mickey Mouse, un home que, diu, "va ser ordinari i extraordinari al mateix temps ".

Ahir a la nit, va ser la primera ocasió en què Glass va veure l'òpera representada en la seva totalitat en un assaig, ja que fins ara havien treballat les diferents parts, i es va mostrar content amb el resultat: "Hi ha moltes coses divertides, coses que ens toquen .. . ", va manifestar.


Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -