Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

CAP DE SETMANA DE RELAX A CAN JULIÀ

anemdecolonies.com

Dates: 19-20 de maig

Preu especial professors: 120 €

 

CAN JULIÀ et proposa un cap de setmana per desaccelerar el ritme, desconnectar, relaxar-te i conèixer diferents maneres per “connectar-te” amb tu mateix i amb el teu potencial creatiu, inspirador i vital.

Des del dissabte al matí i fins al diumenge a la tarda, et proposem una experiència renovadora combinant estones de relax i contacte amb la natura, amb activitats que ens enriqueixen i aporten nous estímuls.

El taller de cuina creativa i saludable que realitzarem de forma pràctica, el taller de Projecció Creativa, el de Relaxació i Meditació amb els colors i una introducció a la Biosincronia, són algunes de les activitats que podrem compartir.

anemdecolonies.com
anemdecolonies.com
anemdecolonies.com
anemdecolonies.com
anemdecolonies.com
anemdecolonies.com

Seguidament fem una petita introducció de les activitats programades:

 

Cuina Creativa:

T’invitem a provar la nostra cuina. A Can Julià estem oferint des de fa més de 30 anys una cuina saludable, basada especialment en la cuina ovo-lacteo-vegetariana, inspirada en la gastronomia mediterrània, natural, creativa i actual.

Cada cop es fa més evident que la nostra alimentació influeix en la nostra salut i qualitat de vida.

Quan estem atents al que mengem podem treure conclusions i veure com ens influeix a nivell energètic, vital, emocional, mental, etc. i com podem adaptar la nostra alimentació per a les necessitats que considerem.

El plaer en el menjar és molt important i ha de repercutir també en gaudir d’una vida saludable. Plaer i salut són compatibles.

Apostem per una gastronomia cuidada amb detall:

 • Productes de qualitat
 • Origen dels productes
 • Nivell vital dels aliments
 • Combinació i compatibilitat
 • Equilibri nutricional
 • Procés de preparació
 • La màgia del foc - formes de cocció
 • Color i textura
 • Presentació i estètica

Aquests són alguns dels elements que tenim presents i que tot cuinant volem compartir en aquest taller pràctic que anomenem “Taller de Cuina Saludable”.

Projecció Creativa:

Contínuament estem creant i tot el que creem té un efecte i una projecció. Moltes vegades ho fem de forma automàtica i ens falta ser conscients per percebre el que estem creant i els efectes que generem.

En ocasions enfoquem la nostra projecció de manera superficial i amb enfocaments limitats, parcials, excessivament abstractes, etc. Altres vegades tenim projectes que es queden en intents o en el camp de les idees i no arribem a concretar.

En aquest taller coneixerem els aspectes i fases essencials que intervenen en tot procés creatiu (ideació, visualització, voluntat d’acció i concreció). Veurem com aquests aspectes són presents a la natura i són els mateixos que funcionen amb nosaltres i en el nostre comportament.

Es realitzarà una part pràctica que ens permetrà entendre l’efectivitat de la Projecció Creativa.

Relaxació i Meditació amb els colors:

La relaxació ens permet desaccelerar i desconnectar d’aspectes que ens porten a l’estres i ens permet connectar-nos amb nosaltres mateixos, amb el silenci i amb ritmes vitals universals.

Coneixerem alguns elements bàsics de la relaxació i realitzarem algunes pràctiques basades en la sensibilització, l’atenció i la percepció conscient.

Ens introduirem en la meditació a través del color. Per un costat observarem els efectes que els colors ens generen quan ens envolten externament i per altre costat observarem la funció dels colors en el nostre interior.

Recorrerem els principals centres energètics, veient la relació que cada color té en cada centre, descobrint que cada color, ens aporta unes característiques i una informació molt determinada.

La finalitat és que aquesta meditació ens ajuda a conèixe’ns millor internament i entendre mecanismes i comportaments tant en nosaltres mateixos com en els demes.

Biosincronia:

La Biosincronia és la capacitat que té l’organisme per regenerar-se a si mateix en sincronitzar-se amb els meridians de la Terra.

Les Lleis universals ordenen els fluxes energètics del cos humà quan se sincronitzen amb els centres energètics. Aquests centres són autèntics rellotges biològics que incideixen en els tres principis bàsics:

El sistema limfàtic: relacionat amb la informació personal.

El sistema sanguini: relacionat amb la informació amb els demes.

El sistema ossi: relacionat amb la informació còsmica.

Els meridians terrestres ens permeten descobrir les fonts d’alimentació dels sistemes vius, autèntics rius energètics que corregeixen la informació cel·lular, electromagnètica i vibratòria dels nostres sistemes.

Aquest treball estructural incideix en el nucli del comportament personal, permetent conscienciar les dependències físiques, emocionals i mentals.

L’equilibri i l’assimilació són la base del ritme vital necessari.

 

 

Proposta de Programa :

Dissabte dia 19.5.18

10,00 h. Cafè de Benvinguda

10,45 h. Inici taller de cuina saludable

14,00 h. Dinar

Temps lliure

18,00 h. Taller de Projecció Creativa

20,30 h. Sopar

Temps lliure

Diumenge 20.5.18

9,00 Esmorzar

11,00 Relaxació i Meditació amb els colors.

Introducció a la Biosincronia.

14,00 Dinar

17,00 Cloendes

Preu: 160,00 €

Preu especial per professors: 120,00 €

Inclou: Allotjament amb pensió completa i activitats programades.

Informació i Reserves: 977 666 433

Notes:

 • Les activitats són opcionals. Si algú dona preferència a descansar i no fer activitats també és benvingut.
 • Es pot escollir i participar a part o a la totalitat de les activitats.


Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -