Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
9,1
Valoració basada en 9 usuaris
Plànol Navegar

Mas Gircós

Temàtica activitats: Escola de natura, Vulcanisme, Aventura, Història
Adreça: Sant Ferriol, 17850
Població: Besalú
Comarca: Garrotxa
Capacitat: 160 places
Descripció:

Masia pairal del segle XVI convertida en casa de colònies i instal·lació de turisme familiar, situada a la comarca de la Garrotxa, molt a prop de la Vila Comtal de Besalú.


Entorn

A tres quilòmetres de Besalú, molt a prop del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Envoltada de paratges sorprenents, constitueix una magnífica oportunitat per generar vincles amb la natura. S'hi poden realitzar rutes diverses per l'espai d'interès natural.


Instal.lacions

Es composa de tres sectors: la Casa Gran, Baobabs i La Vivenda.


La Casa gran és l'edifici principal i està dividit en tres plantes amb habitacions majoritàriament de 10 places, i de 4 places pels mestres. A la part superior, la casa disposa d'una estança totalment equipada com a sala interior, amb terra de fusta i un ampli espai. Hi ha llar de foc i un sector de sanitaris per a cada pis, totalment equipats.


Baobabs és un sector molt adequat pels més petits, ja que gairebé tot és planta baixa. Compta amb quatre habitacions de 20, 12, 10 i 14 places. Sector de sanitaris totalment equipat. L'habitació de 20 places compta amb sanitari adaptat per a minusvàlids.


La Vivenda és el sector més petit de casa nostra, té un total de 3 habitacions, totes a la planta baixa, de 2, 6 i 10 places. Sector de sanitaris totalment equipat. Sala amb llar de foc per a estades familiars.
La casa disposa de sala equipada amb TV i vídeo, tres sales polivalents, dues sales taller-granja, discoteca amb equip de so i llum, sala de fusta/planetari, sala de professors/monitors i sales amb llar de foc. A totes les instal·lacions hi ha calefacció.
A l'aire lliure comptem amb terrenys d'acampada, prats per a jocs, un envelat per celebracions i esdeveniments, un rocòdrom i un camp d'aventura, una piscina i tota mena d'itineraris de natura.

Tipus de Casa:
Casa de Colònies
Serveis:
Estàncies amb activitats, Piscina
Activitats
L' Aventura Medieval (EINF i C. Inicial)
L'AVENTURA MEDIEVAL EN QUÈ CONSISTEI...
Veure activitat
Hípica i Aventura (EINF i C. Inicial)
HÍPICA I AVENTURA   DESCRIPC...
Veure activitat
El Bosc màgic de Gircós (EINF i C. Inicial)
EL BOSC MÀGIC DE GIRCÓS DESCRIPCI...
Veure activitat
Hípica i Aventura (C. Mitjà i Superior)
HÍPICA I AVENTURA DESCRIPCIÓ_____...
Veure activitat
El món medieval (C. Mitjà i Superior)
EL MÓN MEDIEVAL DESCRIPCIÓ_______...
Veure activitat
Els volcans de la Garrotxa (C. Mitjà i Superior)
ELS VOLCANS DE LA GARROTXA (disponible...
Veure activitat
Multiaventures a Mas Gircós (C. Mitjà i Superior)
MULTIAVENTURES A MAS GIRCÓS DESCRI...
Veure activitat
Esports i Natura a Mas Gircós (C. Mitjà i Superior)
ESPORTS I NATURA A MAS GIRCÓS (Dispon...
Veure activitat
Hípica i Aventura (Secundaria)
HÍPICA I AVENTURA DESCRIPCIÓ_____...
Veure activitat
Vida, arts i costums a la Edat Mitjana (Secundaria)
VIDA, ARTS I COSTUMS A LA EDAT MITJANA...
Veure activitat
El descobriment dels volcans (Secundaria)
EL DESCOBRIMENT DELS VOLCANS (disponib...
Veure activitat
Multiaventura a Mas Gircós (Secundaria)
MULTIAVENTURA A MAS GIRCÓS (Disponibl...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
9,2
Instal·lació

8,9
Exteriors

9,3
Activitats

9,1
Monitors

9,3
Menjar

8,9
Neteja

Comentaris dels usuaris
13/03/2019
Laura

La casa era genial i l'entorn també però personalment m'agradaria que tingués alguna muntanya més aprop.

22/10/2018
Marisa

Les colònies han donat resposta a les nostres expectatives!

14/03/2016
Pepi

L'experiència ha estat genial. Destacar el paper dels monitors: genial no, més. Cuideu-los perquè és un paper decisiu per tornar a repetir.

06/05/2015
Pilar

Tant l'estada com el personal de la casa i monitors va estar molt satisfactori. L'entorn de la casa és molt maco i agradable. L'activitat d'aventura va agradar molt als alumnes.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -