Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
7,5
Valoració basada en 1 usuari
Plànol Navegar

Mas Pinadella

Temàtica activitats: Escola de natura, Granja escola, Vulcanisme
Adreça: Begudà. Sant Joan de les Fonts, 17857
Població: Begudà
Comarca: Garrotxa
Capacitat: 80 places
Descripció:

La casa està situada dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, a la vall de Begudà, formada per el riu Turonell, afluent del riu Fluvià a Castellfollit de la Roca, i molt a prop d´Olot, Besalú, Banyoles, l Vall d'en Bas, Santa Pau i L'Alta Garrotxa.

Mas Pinadella està localitzada dalt d'un turó a la capçalera de la vall i al peu de la serralada de Sant Julià del Mont que la comunica amb el cor de la zona volcànica i la Fageda d'en Jordà.

La finca del mas ocupa una superfície de 70 ha., Amb molts prats i boscos d'alzines, roures, castanyers i de ribera.

Distàncies.

Per arribar-hi s'ha d'agafar l'encreuament que hi ha al km. 80 de la carretera N.260 (Eix Pirinenc) que es troba, venint de Barcelona per l'autopista i sortint a la sortida nº 6 (Banyoles, Olot) i passat Besalú i Castellfollit de la Roca, just abans d arribar a Olot.

Transport públic des de Barcelona: Garrotxa Espress i des de Girona: Teisa

 

Serveis

• Estades escolars amb activitats
• Estades amb pensió completa o mitja pensió
• Dret a cuina
• Sortides d'un dia
• Crèdits per l'ESO
• Turisme rural els caps de setmana
 


Instal·lacions

L'equipament de Mas Pinadella consta de la casa pròpiament dita, els serveis, la masoveria, la granja escola, els horts i camps, la piscina, els prats i terrenys d'acampada i els boscos de la finca.

• La planta consta de rebedor, menjadors, sala d'estar amb llar de foc, dos sales tallers, aula d'audiovisuals, cuines i accés als serveis.
• Al primer pis hi ha els dormitoris de 20, 16, 10, dos de 9 i dos de 8 places respectivament. Lavabo i WC.
• Els serveis constant de : 8 lavabos, 7 WC, 6 dutxes
• Servei mèdic (a 5 min)
• Calefacció central i aigua calenta
• Dos sales tallers
• Aula d'audiovisuals
• Espais exteriors amb molts prats i boscos d'alzines, roures, castanyers i de ribera
• Piscina oberta de juny a setembre.
• La granja escola consta d'un mòdul d`apicultura, l'estable per els cavalls i les vaques, el picador per l'equitació, els coberts per a els porcs i el galliner.
• El terreny d'acampada té punts d'aigua i llum.
• Transport públic (autobús)
 

Tipus de Casa:
Casa amb terrenys d'acampada
Serveis:
Allotjament i pensió, Dret a cuina, Estàncies amb activitats, Turisme familiar - cap de setmana, Piscina, Transport públic, Cases sense compartir
Activitats
Activitats de colònies per escoles
  Activitats de colònies per es...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
7,5
Instal·lació

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta casa.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -