Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
8,7
Valoració basada en 6 usuaris
Navegar

Roc-Roi

Tipus: Bases aquàtiques
Adreça: Moll de ponent, s/n, 08800
Població: Vilanova i La Geltrú
Comarca: Garraf
Transport públic:
Descripció:

Base Nàutica de "Ribes Roges"

Centre d'aventura i activitats

Moll de Ponent s / n (08800 - Vilanova i la Geltrú - Barcelona)

El centre d'aventura i activitats de mar RocRoi - Vilanova es troba, sol, a 40 km de Barcelona, al Moll de Ponent, al costat del port esportiu, situat a la platja de Ribes Roges.

Disposem d'un edifici de 200m2 on s'ubiquen les oficines i els vestuaris. Al seu costat, tenim un pàrquing privat amb capacitat per a 100 vehicles on podeu aparcar sense problemes.

A 100 m, a la mateixa sorra de la platja, tenim la base nàutica de "Ribes Roges", amb una superfície de 1000m2. Oferim tot tipus d'activitats de mar, des de lloguers d'embarcacions a activitats dirigides o cursos.

A la platja del Far, situada al nord del port de Vilanova, es troba la nostra base nàutica "El Far", oberta els mesos d'estiu i primavera, on oferim lloguers de caiacs i patins a pedal.

Les nostres instal·lacions es troben en el punt ideal, estem molt a prop del Passeig Marítim i el centre de la població, alhora que ens trobem a la vora del Mediterrani, en la mateixa sorra de la platja. Situats estratègicament a mig camí entre Barcelona i Tarragona.

Activitats d'un dia
Open caiac o Body Board + gimcana de sorra + taller mariner
Nivells: - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Visita a la llotja + taller mariner
Nivells: - CS - ESO -
Veure activitat
Trekking al Parc Natural del Garraf o al Parc del Foix
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Olimpiades
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Tot nàutic
Nivells: - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Open caiac + Windsurf + Patins
Nivells: - Infantil - ESO -
Veure activitat
Vela (1/2 hora) + Patins + Gimcana a la platja
Nivells: - Infantil - ESO -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,0
Instal·lació

8,6
Activitats

8,4
Monitors

Comentaris dels usuaris
21/06/2015
Ingrid

El millor, l'atenció quan una alumna es va fer mal. Ens van portar i tornar de l'hospital en cotxe.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -