Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Anem de Verema al Vallès

Adreça : Masia Can Ribas, 08415
Població: Bigues i Riells
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

ANEM DE VEREMA AL VALLÈS

En grups reduïts, explicarem el procés d´elaboració del vi. Veurem les vinyes, on explicarem què és una vinya i la tasca que s´hi fa. Recollida del raïm i producció del most a Can Ribas.

Els nens d´educació infantil i cicle inicial fan la trepitjada del raïm amb jocs i els nens de cicle mitjà i superior fan el joc de la Verekama.

Cada escola s´emportarà una ampolla de most.

Desenvolupament de l'activitat:

• 10-10'30h: Arribada dels autocars a Can Ribas. Esmorzar.

• 11h. Aprox: Marxa cap a les vinyes de Can Martí, on mostrem i expliquem què és una vinya i la tasca que s'hi fa. Farem una recollida del raïm per després fer el most a Can Ribas.

• 13h. Aprox: DINAR

• 14h: Producció del most: trepitjada del raïm i tast del most.

• 15-15'30: COMIAT

NOTA: Cada classe s'emportarà una ampolla de most per tal de poder observar la fermentació a l'escola.


Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Ribas
Població: Bigues i Riells
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -