Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

La Verema a L'Estol

Adreça : Barrio Romaní, 189, 08731
Població: Sant Martí Sarroca
Comarca: Alt Penedès
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

LA VEREMA A L'ESTOL

Visita a les bodegues TORRES on veiem el procés actual d'elaboració del vi. Un cop a la casa collida i aixafada de raïm a la manera tradicional. Ens emportem una ampolla de most per cada grup classe per veure la fermentació i el pas de most a vi.

FITXA TÈCNICA DE L'ACTIVITAT DE LA VEREMA:

COMENÇAREM L'ACTIVITAT A LES BODEGUES TORRES!!.

MOLT IMPORTANT: Ens trobarem a les BODEGUES TORRES entre 10:15h. i les 10:30h (si l'escola té previst arribar abans o després és important que ho comuniqui a la Casa de Colònies amb antelació). LA VISITA ESTÀ CONCERTADA PER COMENÇAR A LES 11:00H. I S'HAURIA DE VARIAR. Si veien que pel camí se us fa tard també demanaríem que ens ho féssiu saber per poder-ho lligar tot em màxim de bé possible.

ο Caldrà que l'autocar s'esperi a la visita per acompanyar-vos després fins a la Casa de Colònies. Les monitores us acompanyaran en el trajecte de les Bodegues a la Casa de Colònies.

COM ARRIBAR A LES BODEGUES TORRES

Tant si venim de Barcelona com de Tarragona per l'A7 sortirem a Vilafranca del Penedès Sortida Nord i agafarem direcció St. Martí Sarroca (anirem per la perifèria, no cal entrar a Vilafranca).

Just sortir de Vilafranca del Penedès direcció St. Martí Sarroca trobarem una gasolinera a mà esquerre i molt poc després de la gasolinera (el primer trencall a mà esquerre) veurem un rètol que ens indica TORRES (Visites), hi ha un carril per poder girar. Agafant aquest trencall anirem a parar directament a TORRES CENTRE DE VISITES (Veure indicat al Plànol). Torres visites, NO Torres zona de càrrega que és un trencall més endavant.

COM ARRIBAR A LA CASA DE COLÒNIES L'ESTOL

Al mateix plànol podeu veure com arribar a la Casa de Colònies però cal dir que les monitores aniran amb vosaltres de les Bodegues a la Casa de Colònies de manera que no teniu pèrdua.

HORARI GENERAL DE L'EXCURSIÓ (que pot variar una mica en funció de les necessitats del grup)

- De 10:15 a 10:30 h.: Arribada a les Bodegues Torres

- De 10:30 a 11:00 h.: Esmorzar (és optatiu si l'escola encara no ha esmorzat)

- De 11:00 a 12:00 h.: Visita a les Bodegues

- A 12:00 a 12:15h.: Cap a la Casa de Colònies

- De 12:15 a 13:30h.: Anem a les vinyes, collim el raïm i el posem a les trepitjadores

- De 13:30 a 14:30h.: Dinar

- De 14:30 a 15:30.: Aixafem el raïm, obtenim el most, l'embotellem per emportar-nos-el a l'escola i veure la fermentació natural que dóna el pas de most a vi (Si alguna escola ha de marxar abans també és molt important que ho comuniqui prèviament per tal de poder reorganitzar l'activitat)

SOBRE LA VISITA A LES BODEGUES

La visita consta d'un Tour dalt d'un tren comentat i adaptat per a infants que va des de les vinyes a la planta d'embotellament passant per una cava tradicional. Es visita també una sala on els infants poden fer-se una idea de com és la vinya durant tot l'any a través d'un seguit d'imatges, sons, olors... I s'acaba amb el tast d'una copeta de most per als infants i una de vi per als professors i les professores que ho desitgin. A l'acabar es pot comprar vi, brandi... a la botiga de les Bodegues Torres.

NOTA: Cada grup s´en dur 1 botella de most per veure fermentacio.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
L'Estol
Població: Sant Martí Sarroca
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -