Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Viu el Circ medieval

Adreça : Masia Castell Vell, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

CIRC MEDIEVAL

Edat adequada: Cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any.

Presentació de l'activitat:

L'activitat de Circ és una de les activitats més antigues que es realitzen a la nostra empresa. Aquesta sempre ha estat una de les activitats més reclamades i més efectuades en la nostra breu història.

La nostra intenció és adaptar la estructura bàsica de l'activitat de circ al context del castell, tot situant-lo en l'època medieval. Així doncs canviem l'escenari (la carpa de circ pel castell), el personatge (el pallasso pel bufó) i els tallers. L'activitat és com la de circ però adaptada al nou context temporal!!

Descripció de les activitats:

 • Espectacle de clown.
 • Utilització i pràctica amb els diversos tallers pràctics de malabars:
 1.  Masses
 2.  Diàbolos
 3.  Plats xinesos
 4.  Xanques
 • Pràctica d'activitats de circ:
 1.  Equilibris en Cinta plana
 2.  Circuit d'habilitats.
 • Taller de caracterització.
 • Taller d'elaboració de carioques: es fabricaran unes carioques que el/la participant s'emportarà de record a casa.
Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Castell Vell
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -