Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

El Poble Espanyol de Barcelona: CONTORN-ENTORN! Un bosc ben especial

Adreça : Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 , 08038
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Nivells: - Infantil -
Descripció:

NOVETAT!

L’activitat es realitza al Poble Espanyol de Barcelona (Montjuïc)

Descripció
Aneu sovint a passejar pel bosc? Què és el que més us agrada? El so dels ocells? El tacte de l’escorça dels arbres? La llum que entra entre les fulles?
Veniu a conèixer un bosc diferent que us sorprendrà!
Volem que els nens observin i descobreixin l’espai que els envolta i el relacionin amb el seu propi cos, reconeixent totes les parts que el formen.

 

Nivell educatiu. Educació infantil

Objectius
1. Reconèixer les parts del cos i les seves característiques i possibilitats.
2. Expressar emocions i identifi car-les.
3. Utilitzar el llenguatge oral per expressar sentiments, desitjos i emocions.
4. Desenvolupar el plaer estètic.

Durada: 1h 20m

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Poble Espanyol
Població: Barcelona
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -