Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

El Poble Espanyol de Barcelona: CONTORN-ENTORN! Un bosc ben especial

Adreça : Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 , 08038
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Nivells: - Infantil -
Descripció:

NOVETAT!

L’activitat es realitza al Poble Espanyol de Barcelona (Montjuïc)

Descripció
Aneu sovint a passejar pel bosc? Què és el que més us agrada? El so dels ocells? El tacte de l’escorça dels arbres? La llum que entra entre les fulles?
Veniu a conèixer un bosc diferent que us sorprendrà!
Volem que els nens observin i descobreixin l’espai que els envolta i el relacionin amb el seu propi cos, reconeixent totes les parts que el formen.

 

Nivell educatiu. Educació infantil

Objectius
1. Reconèixer les parts del cos i les seves característiques i possibilitats.
2. Expressar emocions i identifi car-les.
3. Utilitzar el llenguatge oral per expressar sentiments, desitjos i emocions.
4. Desenvolupar el plaer estètic.

Durada: 1h 20m

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Poble Espanyol
Població: Barcelona
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -