Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Aventura al Mogent

Adreça : ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CM - CS - ESO -
Descripció:

AVENTURA AL MOGENT

 

Aquesta activitat d’Aventura és una de les activitats més dinàmiques i més atrevides del ventall que oferim a la nostra casa. Aquesta consisteix en diverses proves físiques on els assistents gaudiran i experimentaran emocions ben vibrants. 

 

L’adrenalina serà present en la majoria de les proves, que segons l’edat dels assistents seran adaptades a les seves característiques, que es realitzaran al voltant de la casa. El  fet de trobar-nos envoltats de boscos fan que l’entorn sigui ideal per aquest tipus d’activitat. 

 

Es combinaran proves de treball en grup amb proves de destresa i habilitats individuals, però mai en un clima de competició sinó de diversió i entreteniment.

 

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS


 •  Rocòdrom: 

 Pràctica de l’escalada al rocòdrom de la casa de colònies de Mogent, on disposem de diverses vies amb diversos graus de dificultat.

 • La Tirolina:

Consisteix en un cable d’acer instal·lat a una alçada i una distància determinada on els nens amb unes politges dobles i unes cintes, es llençaran de una punta a l’altre.

 • Tir amb arc: 

El tir amb arc és un esport que consisteix en el llançament de fletxes amb un arc per encertar una diana situada a diferents distàncies.

 

 •  Pont de mico: 

El pont de mico es un sistema d’encolatge entre dos o més punts mitjançant cordes per poder travessar d’una banda a un altre sense que hi hagi contacte amb el terra. En el nostre cas, el participant travessarà uns desnivells entre arbres subjectat a aquestes cordes.

 

 • Trempa la caixa: 

Amb un sistema d’ancoratge i assegurant als nens/es, hauran d’apilar el màxim de caixes de refrescos tot pujant fins a una certa altura. El participant puja cada vegada més amunt depenent de la seva habilitat per no caure.

 

 •  “Slak line”: 

Consisteix en una cinta plana situada, primerament, a una distància petita del terra per poder avançar i fer equilibris per sobre d‘ella.

 

 •  Cursa d’orientació: 

Al boscos hi hauran 5 fites col·locades i en un temps marcat han de localitzar-les amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola (per grups).

 

 •  Lluita de Gladiadors: 

D’alt una superfície inestable i estreta lluiten amb l’adversari per tal de fer-lo caure, tot això amb l’ajuda d’unes estores que els serveixen de eina de combat. Cal fer caure el company de l’estructura perquè caigui als matalassos i així ser el Gladiador vencedor.

 

 •  Guerra de farina: 

Activitat inspirada en el clàssic joc de la bandera on dos equips defensen les seves posicions i han de conquerir la posició rival fins a robar la bandera, carregats de boles de farina per tocar i eliminar els adversaris.

 

 

 

REPARTIMENT DE LES PROVES PER CICLES


 • Cicle mitjà:

Rocòdrom, Guerra de farina, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line, joc Orientació.

 • Cicle Superior:

Pont de Mico, rocòdrom, Cursa d’Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

 •  ESO:

Trempa La Caixa, rocòdrom, Cursa d’Orientació, Tir amb Arc, Lluita de Gladiadors, Slack-line.

 

 

 

Època adequada:  Tot l’any

 

Cicles:  CM - CS - ESO


Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -