Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Taller de Prehistòria

Adreça : Masia del Castell Vell, s/n, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CI - CM - CS -
Descripció:

TALLER DE PREHISTÒRIA

Edat adequada: Cicle inicial, mitjà i superior.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any.

Presentació de l'activitat:

És un tema que en encanta i apassiona. És per això que vam decidir muntar aquesta activitat i construir un poblat prehistòric als terrenys de la casa de colònies. Allà hi tenim recreada com era l'organització d'un poble en aquella època i com s'espavilaven per sobreviure, menjar, caçar...

A partir d'aquí us plantegem una activitat on podreu veure com funcionaven els nostres avantpassats, i alhora podreu intentar reproduir el que ells feien. Aprendrem com vivien i per una estona ens posarem a la seva pell intentant reproduir el que ells feien i com l'organitzàvem.

També farem jocs dinàmics que emularan accions tan normals pels nostres antecessors com era la caça, la recol·lecta de fruits i menjar o la construcció d'estris i vivendes.

L'entorn natural, i les visites guiades al poblat i al Museu on trobem troballes de l'època complementen l'escenari ideal per aquesta activitat.

Descripció de les activitats:

-Visita guiada a un poblat prehistòric.

-Visita guiada al Museu de Can Bordoi.

-Visita a la cova del castell Vell i passi de diapositives.

-Taller de creació de pintures rupestres.

-Construcció del nostre propi poblat.

Nota:Tots els cicles fan les mateixes activitats. Excepte en el cas de que haguem d'adaptar l'activitat a Cicle infantil o ESO.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Castell Vell
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -